Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výročí na netu

13. 6. 2006

Jubilejní rok KTV si připomínáme už po několik měsíců. Do hlubšího povědomí členů se snažíme vštípit myšlenky na osmdesátku, šedesátku a padesátku zatím především formou různých "propagačních" předmětů - výroční kalendáře, trika, v dohledné době také odznaky.

S novým nápadem teď přišel Luboš Bakla. ....  Luboš u sebe soustřeďuje materiály pro zamýšlenou publikaci k jubileu KTV - fotky i texty. (Ostatně jste už měli několikrát možnost do části fotografií z archivu Mirka Pražáka možnost v loděnici při různých příležitostech nahlédnout.) Z materiálů, které dosud shromáždil vytvoří (dočasnou??) webovou stránku. Jednak se tím zmíněné materiály dostanou rychleji mezli lidi k nahlédnutí, jednak - a to si od toho Luboš slibuje především - bude tak možno snadno a rychle přes onu stránku doplňovat chybějící informace, názory, připomínky a podněty od čtenářů. Tento "elektronický miniarchiv" nakonec poslouží jako zdroj pro zhotovení CD ROMu.

Určitě je to nápad dobrý a smysluplný, protože jak se ukázalo i u našich stránek, přístup k internetu má mnohem více členů, než bychom si snad i mohli myslet. Takže to celé nebude určeno jen pro úzký okruh čtenářů. 

Až budu znát adresu "výroční" stránky KTV, hned ji naleznete v odkazech. A i v tomto případě platí, že na jednotlivé příspěvky můžete reagovat, dokonce to bude velmi žádoucí!

J.Š.Suk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář