Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výzva členům TJ Kotva Braník

Vážení přátelé, kamarádi!

Jak jistě dobře víte, opět se nám přes kemp přehnala velká voda. I když povodeň nebyla tak ničivá jako v roce 2002, přesto za sebou zanechala značnou spoušť. K odstranění jejích následků a k plnému zprovoznění kempu je nutno odpracovat ještě asi 200 hodin.

Členská brigádní povinnost je pro letošní rok stanovena na 3 hodiny a na to stačí se zastavit v loděnici odpoledne po práci (možno i na dvakrát). TJ má v současné době 565 členů – pokud polovina z nás v nejbližších dnech odpracuje alespoň 1 hodinu, máme vyhráno.

Soupis prací a podrobnější pokyny jsou trvale k dispozici na vrátnici, brigády větších skupin je také možno domluvit předem s kustodem na lince 244466085. Ideální jsou skupinky brigádníků, ale i pro jednotlivce se práce najde! K evidenci odpracovaných hodin bude sloužit sešit na vrátnici. 

Kamarádi, v soudržnosti je naše síla! Protože nemáme na všechny členy emailové adresy, prosíme každého z Vás o předání této výzvy emailem, osobně, či po telefonu těm členům Vašeho oddílu, které nenajdete v adresáři této zprávy.

Výbor TJ Kotva Braník

Všem, kteří již odpracovali brigádu v areálu TJ upřímně děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář