Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo, kdy a kde ...?

14. 3. 2016

Ahoj,

nedávno se mi dostalo do rukou pár fotografií, jež mi poslal Luboš Bakla, a o nichž lze předpokládat, že jsou pořízeny v minulosti na některé z akcí pěšáků. Pro mě jako mladého nepamětníka jsou, žel,  lidé na fotkách naprosto neznámí a mrzí mě to, protože bych ty fotky dál rád použil při našem "jubilejním" vzpomínání k připravovaným textům.

Proto vás kamarádi pamětníci prosím o pomoc. Mrkněte se na ty obrázky v připojené fotogalerii a zavzpomínejte a poznáte-li někoho na nich, či kdy asi případně kde byly pořízeny, tak se mi ozvěte. Díky moc za pomoc!

J. Š. Suk  

Aktualizace článku 14. 3. 2016:

Díky Vaškovi Pešatovi a Jirkovi Vojtovi se podařilo pojmenovat většinu osob na těch několika fotografiích v naší historické fotogalerii, připojené k článku. Na fotografiích jsou:

001 OPT: stojí Eda Jírů, pod ním sedí Jeho žena Saša Jírů, vedle v tmavých brýlích Fanynka Pražáková, ostatní ???

002 OPT: zleva Fanynka Pražáková, ???, Saša Jírů, Prášková, Oskar Prášek, Karel Řeháček (?), ??? a filmuje Eda Jírů

003 OPT: zprava Miloš Čermák, Lída Čermáková, Fanynka Pražáková, ostatní ???

004 OPT: zleva Olina Havelková, Emil Lášek, Jožka Huňáčková, Fanynka Pražáková, Franta Doubner, opřené holky ???

005 OPT: Fanynka Pražáková a Eda Jírů
 
006 OPT: zleva - ???, Míťa Šejnost, Eliška Šejnostová, Miška Vydra, ???, vykukuje Hanka Vydrová, Venca Zima, ???, Saša Jírů, Fanynka Pražáková, ???, dr. Kučera alias Doktor Lihumil, Mario Beneš (?)
 
007 OPT: zleva - na kraji Pavla Pešatová, prof. Mašek, Vašek Pešata st., Fanynka Pražáková, Franta Malý, Kuře - Macháčková, Vikina Kodatová, čte Jarda Pejša, Jožka Huňáčková, Nina Vyskočilová, Marie Pejšová (ohnutá), Jindra Lášek, Karel Haláček, Jirka Vojta alias Inža, Vašek Pešata.
 
Perfektní, díky moc za pomoc s identifikací! Pokud byste měli k těmto fotkám ještě kdokoli jakoukoliv další informaci, budu rád! Můžete využít i komentář pod článkem.
J. Š. Suk 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Z našich cest - historie

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář